Дисонанс між проанонсованим й дійсним: благодійний марафон в Житомирі викликав питання до організаторів

Благодійний концерт зірок естради, який організував в Житомирі коростенський фонд “Допоможи – це просто”, очолюваний Володимиром Присяжним, пройшов без більшості заявлених зірок естради.

Організаційну підтримку в проведенні цього марафону надала житомирська міська рада, адже організатори пообіцяли концерт за участю великої кількості відомих співаків – житомиряни встановили сцену, організаторів забезпечили необхідним.

Місцеві ЗМІ підключилися до активного рекламування кампанії й заклику відвідати концерт, адже його мета – збір коштів для хворих на фенілкетонурію житомирян.

В Житомирі відбудеться мега-концерт зірок естради

З заявлених гуртів й виконавців “Принципова Зміна”, Emotion, Аліна Гросу, Влад Дарвін, Наталія Валевська, Дмитро Сисоєв, Іван Сафаров, Міла Монастирська, Артем Кондратюк, Людмила Саннікова, YAN AvdON, Олександр Павлік, Анна Павлова, Віталій Козловський виступили лише “Принципова зміна”, Дмитро Сисоєв, Анна Павлова й Влад Дарвін.

Житомиряни, які очевидно прийшли, щоб потанцювати також і під Валевську, Гросу, Козловського, Павліка, Кондратюка так і їх і не дочекалися.

Натомість виступили непроанонсовані пресою виконавці: Самір Відрашко, Тур де Форс, Аміда, Володимир Присяжний, Андрій Говорадло, Таня BerQ та інші молоді співаки.

Дисонанс між проанонсованим й дійсним привернув увагу житомирської преси, яка активно розкручувала подію.

На запитання журналіста Репортер Житомира, яким чином зібрати якомога більше людей на таку акцію й переконати їх внести невеличку суму заради порятунку хворих дітей, яке було задано під час прес-конференції у міській раді напередодні проведення марафону, Володимир Присяжний відповів, що ім’я зірки – найкраща реклама й запорука того, що люди прийдуть.

І тут питання – чому ж заявлених зірок не було? Всі ж їх чекали, хоча було холодно.

Скільки коштів було зібрано під час благодійного аукціону й чому не поприїжджали зірки, Репортер Житомира запитав у Володимира Присяжного.

Він сказав, що виконавці дали попередню згоду на участь в благодійному марафоні – без цієї домовленості організатори не мали права включати їх в афішу. Водночас, такі домовленості, як нам розповіли представники одного з виконавців, здійснюються в усній формі.

Отож, зі слів Присяжного, Аліна Гросу й Артем Кондратюк захворіли, Олександр Павлік, очевидно, не зміг приїхати з якихось причин, Віталій Козловський не встиг на потяг, тому пропустив концерт як в Житомирі, так й в Коростені, Міла Монастирська не встигла вчасно виїхати з Києва, Валевській завадили особисті обставини.

Під час марафону в Житомирі зібрано 5554 гривні.

Гроші спрямують на потреби хворих. Яким чином буде здійснено їх розподіл – організатори визначать в найближчий час.