Напередодні професійного свята Володимир Пехов привітав лісників в своєму окрузі

Північні райони Житомирщини – регіон переважно лісовий, тому життя його жителів тісно пов’язане з лісом.

Від стану галузі багато в чому залежить добробут поліщуків: це їх робота, благоустрій сіл та селищ, традиції збору ягід, грибів, які передаються із покоління в покоління.

Народний депутат України Володимир Пехов добре це розуміє і тому співпраця з працівниками лісових господарств, допомога у вирішенні їх проблем для нього є питанням особливої уваги.

Так, ще у 2012 році за сприяння Володимира Анатолійовича, тоді кандидата у народні депутати Верховної Ради України, було вирішено низку проблемних питань, зокрема, щодо фінансування будівництва лісових доріг. Цим питанням опікується народний депутат і сьогодні.

Напередодні дня працівника лісу Володимир Анатолійович звернувся до працівників галузі зі словами вітання та побажання доброго здоров’я, сімейного добробуту та нових трудових звершень.

Помічники народного депутата разом з керівниками району навідалися до всіх лісових господарств Овруцького, Коростенського, Лугинського, Олевського районів. І скрізь їх вітали як добрих друзів.

“Наша співпраця розпочалася, коли Володимир Анатолійович балотувався у народні депутати, – розповідає директор ДП “Словечанське ЛГ” Олександр Павлушенко. – Тоді за його сприяння було виділено 100 тис. грн. на будівництво та ремонт лісових доріг. Саме завдяки цим коштам сьогодні ми маємо добру дорогу на території Листвинського лісгоспу. У планах – продовження співпраці у цьому напрямку.

Вдячні депутату працівники нашого господарства і за допомогу в облаштуванні території дитсадка, що у Нововелідницькій сільській раді, до якого ходять наші дітки. І сьогодні на святі кращі майстри лісового господарства отримали від депутати велосипеди.

Це приємний подарунок і дуже доречна допомога. Отож ми зробили правильний вибір, коли на виборах підтримали саме цього кандидата”.

Директор унікального Поліського природного заповідника, що на території села Селезівка Овруцького району, Сергій Жила розповідає, що центральна садиба сільської ради одна з найбільш віддалених у районі – 69 км від районного центру.

«Сюди не так часто приїжджають високі гості, тому особливо приємно, що Володимир Пехов напередодні професійного свята не забув про працівників нашого господарства».

Сергій Миколайович дуже розраховує на подальшу співпрацю з народним депутатом і за його сприяння сподівається вирішити одне з надзвичайно болючих для господарства питань – фінансування протипожежних заходів у заповіднику.

“Наша співпраця з народним депутатом Володимиром Пеховим охоплює різні сфери життя людей, – ділиться голова Олевської райдержадміністрації Андрій Дяченко. – За його сприяння вирішується чимало проблем освітянської, медичної галузей. Велику увагу Володимир Анатолійович приділяє галузі, яка є традиційною для нашого регіону і у якій задіяно найбільше жителів району – лісовій. Ми вдячні за таку увагу, підтримку і сподіваємося на подальшу співпрацю”.

Прес-служба народного депутата України Володимира Пехова