Ольга Юнакова й Артем Кондратюк виступлять на десятиріччі МГО “Все робимо самі”

21 вересня виповнюється рівно 10 років Житомирській міській дитячій громадській організації «Все робимо самі».

Засновником і незмінним її лідером всі ці роки є відомий громадський діяч і благодійник Богдан Купчинський.

Активісти організації готують до свята цікаві заходи, зокрема подарунок місту – висадку алеї з квітів «Все робимо самі» на розі вулиць Московської і Лятошинського.

Про це інформує сайт Ваші інтереси.

З 12 до 14 години дня на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» пройде розважально-ігрова програма для дітей міста за участю клоунів та ростових ляльок.

Урочистості з нагоди 10-ї річниці розпочнуться о 14 годині в міському палаці культури, де зберуться члени організації, їх родини, друзі, спонсори.

А от на літній естраді «Арка» в міському парку культури імені Юрія Гагаріна з 16 до 18 години виступлять колективи, які були неодноразовими учасниками заходів, що їх проводила організація «Все робимо самі», а саме: «Зоряночка», «Ритм», «Тіп -Топ», «Зоряниця», «Фантазія» та інші.

Житомиряни зможуть насолодитися концертом за участю артистів Житомира та України, що проходитиме з 18 до 20 години вечора на майданчику по вул. Михайлівській.

Остаточну згоду вже дали – Заслужена артистка України Ольга Юнакова, етно-рокгурт «ТаРута», гурт «Українські барви», і наш талановитий земляк, фіналіст проекту «Голос Країни-3», переможець міського рейтингу-конкурсу «Гордість міста-2013» Артем Кондратюк.

Починаючи з 2009 року Артем Кондратюк своїми виступами неодноразово підтримував заходи, що їх проводила організація “Все робимо самі”.

Йдуть перемовини зі співачкою Наталею Могилевською та Владом Дарвіним про їх участь у святкуванні ювілейного дня народження ЖМДГО «Все робимо самі».

Під час заходів проведуть благодійні виставки з продажу робіт прикладного мистецтва, виготовлених дітьми з особливими потребами. Зібрані кошти підуть на їх лікування.

Інформпортал “Ваші ІНТЕРЕСи” неодноразово розміщував інформацію про біду, що спіткала голову ЖМДГО «Все робимо самі» Богдана Купчинського.

Але Богдан знайшов в собі сили й разом із членами правління організації та спонсорами влаштовує ювілейне свято для житомирян та членів організації.

Ніна Скоробогата