Тетяна Міллер розповіла про “Моду народу” й Дебоя. Інтерв’ю

Останній випуск програми “Мода народу”, який вийшов на каналі ТЕТ за участю житомирянки Тетяни Міллер викликав шквал коментарів в місцевому інформпросторі.

Житомирянка постала в образі такої собі “житомирської кугутки”, яка думає, що гарно вдягається, а насправді – це жахливий несмак. Ну, і, звісно, експерти програми разом з її ведучим спробували зробити з каченяти лебедя.

В програмі також згадали про мера Житомира Володимира Дебоя. Тетяна Міллер передала йому привіт. “Дебой – тебє привет”, – сказала вона, після чого ведучий відмочив речівку: “Бед-бой – єта наш Дебой. Бед-бой. Житомир – радной, качает Дебой, качает бед-бой, Владімір Дебой”.

Ведучі відверто тролили Житомир, а підтверженням їхніх стереотипів, типу, “кагда я гаварю Рио-де Житомир, или Ирпень”, я имею в виду именно вот єто”, стала житомирянка.

Соцмережі одразу ж наповнились коментарями стосовно того, що героїня зганьбила себе й “через таких як вона в Житомирі недаремно популярним є слово “кугут”, яке означає притаманне деяким житомирянам кричаще невігластво, поєднане з не менш одіозною самовпевненістю, що збоку виглядає або смішно, або “пічально”.

Репортер Житомира зустрівся з Тетяною Міллер.

Дівчина не жалкує що знялась в цьому шоу. Проте каже, що сумнівний образ був придуманий режисерами, а вона погодилась підігрувати, бо хотіла взяти участь в цій програмі.

– Ви розумієте, що таким підігруванням ви могли поставити під удар репутацію міста в гламурних колах?

– Я вже про це читала, що я нібито зганьбила Житомир. Кожна людина відповідає виключно за свою репутацію. Я не їхала туди як представник Житомира. А натяки ведучих й еспертів на прикладі мене, щодо того, що в Житомирі все не таке як треба, я побачила разом з усіма, коли програма вийшла в ефір.

– Багато коментарів стосувалося вашої “тупості”.

– Насправді зйомки тривали дуже довго й збивалися усі, в тому числі й ведучі та експерти, було багато дублів. Було дуже неприємно, коли в програмі я побачила, що вони вставили кадри, де я налаштовувалась, просто говорила з режисерами про те, що я маю говорити в кадрі, а ті відрізки, де я чітко й гарно висловлювала думку – були знехтувані. Крім цього, я хотіла бути з ними простою, веселою. Для мене це був урок. Я зрозуміла, що шоу-бізнес жорстокий.

До речі, я пишу з дитинства. Завершую роботу над першою книгою.

– Ну то запрошуємо вас стати автором на Репортері Житомира.

– О, це супер. Мені є що розказати. Я постійно в русі, зустрічаюсь з багатьма людьми, знаю багато життєвих історій, якими поділюсь з житомирянами.

– А як щодо суконь? Вас представили як законодавицю житомирської моди в сумнівній сукні, яку ведучий спалив. Ви справді законодавиця моди?

– Я була шокована, коли прочитала на сайті, що я люблю багатих чоловіків й є якоюсь законодавицею. Я такого не казала. Я говорила, що мені подобаються харизматичні чоловіки. Що в цьому поганого?

А щодо вбрання – то я привезла 7 суконь. Звісно ж, режисери обрали найбільш пікантну сукню, яку я вдягаю дуже рідко й показали це так, ніби в цій сукні я щодня ходжу по місту. Й нагородили мене “законодавицею житомирської моди”. Глум один 🙂 Реакція в коментарях на сайтах Житомира не забарилась.

– А як щодо психологічних проблем? В коментарях на місцевих сайтах зібрався цілий психотерапевтичний консиліум й вам поставили діагноз: “бажання світитися на ТВ через комплекс, викликаний проблемами з комунікацією з оточуючими”.

– Насправді, на знімальному майдачику всі хвилювалися. Тут ще раз хочу зауважити – важливо, який образ з мене ліпили, й під яким соусом це все було подано.

– А що там за історія з Дебоєм? Ви з ним знайомі?

– Ні. “Фішку” з мером видумав ведучий. Мене попросили передати йому привіт. Я й передала. Але прохання вирізали, а вставили лише жирну фразу “Дебой – тєбє привет”. Але ж прикольно вийшло. На те вона й програма, щоб цікаво було.

– Ми чули, що у вас сьогодні була з ним офіційна зустріч. Йому сподобалося відео?

– Так, він сказав, що було весело.

– Ображаєтесь на телеканал?

– Ні. Просто я була відкрита й тільки потім зрозуміла, що їм потрібна дівчина з недоліками. У них такий формат.

– Які творчі плани?

– З дитинства мріяла стати акторкою. Братиму участь в пробах, проектах, здійсню свою мрію.