В Озерному військовослужбовці отримали житло

В Озерному відбулось урочисте вручення оглядових ордерів від 10 блок-секцій переобладнаної у сучасний гуртожиток покращеного типу колишньої солдатської казарми.

Віднині – це гуртожиток сімейного типу на 39 службових помешкань для 200 сімейних та ще неодружених офіцерів та військовослужбовців-контрактників з різних військових частин місцевого гарнізону.

На капітальний ремонт і реконструкцію цієї казарми було витрачено близько 8 мільйонів гривень. Для молодших офіцерів та військовослужбовців-контрактників Озернянського гарнізону сучасно облаштовано 39 блок-секцій.

Кожна блок-секція містить окрему кухню, душову кабіну та санвузол. Для комфортного побуту та з врахуванням індивідуальних потреб, на кожному поверсі розташований буфет.

Житлові кімнати комплектуються ліжками, тумбочками, стільцями, столами та шафами для зберігання одягу та особистих речей. З метою якісного побутового обслуговування військовослужбовців, на кожному поверсі будівлі передбачено приміщення господарського призначення, сушарню з умивальником та пральню самообслуговування, які укомплектовані сучасною побутовою технікою, повідомляють офіцери Медіа-центру МО України.