Запрацював сайт, який приведе на Житомирщину інвесторів

zhytomyr-invest.org.ua – сайт Житомирського регіонального центру з інвестицій та розвитку, який розпочав свою роботу.

Шановні відвідувачі сайту, інвестори, суб’єкти господарювання!

Вітаємо Вас на офіційному сайті Житомирського регіонального центру з інвестицій та розвитку.

Житомирська область є унікальним в Україні місцем для започаткування Вашого бізнесу, адже маємо родючі землі, промисловий і агропромисловий сектори економіки, що розвиваються. Регіон займає четверте місце в Україні по запасах лісових ресурсів, а за загальними запасами деревини – перше.

У нас працюють більше 430 підприємств з іноземним капіталом, понад 1000 сільськогосподарських підприємств. По залученню інвестицій співпрацюємо з 50 країнами світу. Кількість населення становить майже 1,3 мільйона осіб. І це лише незначна частина тих переваг, які ми маємо порівняно з іншими областями України.

На сайті ми представляємо кращі інвестиційні пропозиції та проекти регіону. Вони відібрані та проаналізовані нашими фахівцями. Сформована база даних надалі буде постійно оновлюватись для зручності інвесторів у виборі та відборі необхідних об’єктів.

Ми хочемо, щоб Ви стали нашими партнерами. Свою допомогу надаємо на безоплатній основі. Сподіваємось, що наша співпраця дасть Вам можливість прийняти вірне позитивне рішення щодо розміщення та розвитку власного бізнесу в Житомирській області.

З повагою,
Команда Житомирського регіонального
центру з інвестицій та розвитку

Сайт працюватиме над систематизацією та розміщенням у вільному доступі необхідної інвесторам інформації. А це каталоги підприємств, аналітика перспективності інвестування в окремі види діяльності, виробництва.

В рубриці “новини” вже розміщена інформація про впровадження на Житомирщині нацпроекту “Відкритий світ”, проаналізовано потенціал Житомира в сфері енергозбереження в світлі проведення в місті Тижня сталої енергетики, проінформовано ділові кола про входження на Житомирщину з 60 мільйонами долларів компанії “Укрлендфармінг” – найбільшого агрохолдингу Євразії, затвердження концепції створення індустріального пару “Коростень”.

Тема необхідності залучення в регіон інвестиції з метою якомога ефективнішого використання природного, сировинного, географічного потенціалу Житомирщини постійно лунає з вуст очільника області Сергія Рижука в плані того, що цим потрібно займатися. Разом з тим, ця діяльність не носила системного характеру.

Запровадження прозорих сприятливих умов для інвесторів та потужний піар області в ділових колах сприятимуть входженню в регіон потужних компаній, які створять високооплачувані робочі місця, забезпечуватимуть наповнення місцевих бюджетів, що пришвидшить наведення ладу в плані інфрастуктурної відбудови населених пунктів.