ЖОМГО «ХХІ покоління» та рятувальники відвідали спеціалізований дитячий будинок. Фото

28 вересня 2013 року обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» підвела підсумки свого соціального проекту «Добро робити легко».

Разом з представниками Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, дирекцією Регіонального Управління «ПриватБанку» і учнями загальноосвітніх шкіл, команда «ХХІ покоління» завітала до вихованців обласного спеціалізованого будинку для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, щоб передати благодійну допомогу, що була зібрана від усіх небайдужих житомирян.

Впродовж липня-вересня в Житомирі ЖОМГО «ХХІ покоління» зібрала майже 5 тисяч підгузників, 62 літра рідкого мила, 46 кілограмів прального порошку, 319 одиниць твердого мила, вологі серветки, шампуні, креми, миючі засоби, паперові та звичайні рушники, іграшки, книги, ужитковий дитячий одяг.

Працівники У ДСНС Житомира підтримали благодійний проект «Добро робити легко».

Рятувальники зібрали та передали допомогу Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків.

Колектив У ДСНС Житомирщини протягом липня-вересня збирав цільову допомогу (памперси, рідке мило, звичайне мило, пральний порошк, вологі серветки, дитячий одяг).

Відтепер до відомого лозунгу ДСНС України «Запобігти. Врятувати. Допомогти» можна додати ще кілька слів: «Доброта. Любов. Співчуття».

«Щороку я переконуюся ще більше у тому, що байдужими людьми стають лише під впливом різних зовнішніх факторів. В основному на песимізм людей впливають або ж політичні і економічні ситуації, або особисті життєві проблеми.

За всім цим просто губиться бажання людей допомагати ближнім. Тому, інколи, нам важко привертати увагу суспільства до власних соціальних проектів, але сподіваюся, це питання часу. Все це у кращу сторону потрібно змінювати разом.

Розуміючи, що люди здебільшого розчаровуються в багатьох ініціативах різних організацій, а подекуди і у самих представниках організацій, три роки назад мені дещо складно було започатковувати проект «Добро робити легко».

Відверто кажучи сам часто розчаровуюсь в багатьох керівниках як владних структур так і молодіжних організацій, бо співпрацюючи і допомагаючи їм згодом відкривав у людях те чого не очікував. Вважаю, що тут нічого страшного немає, просто різні життєві ситуації нас з Вами роблять морально та духовно сильнішими.

Користуючись нагодою хочу подякувати Вашим справжнім люблячим серцям. А ті, хто зараз читає цю новину та ще не брав участь у наших проектах – прошу стати учасником постійно діючого проекту «Добро робити легко».

Не бійтесь зробити свою власну добру справу, адже наш світ добрий і добро сильніше за будь-яке зло. Так є і так буде завжди.
Житомиряни, дякую кожному за Ваше взаєморозуміння. Дякую Вам, засоби масової інформації за постійну інформаційну підтримку.

Дякую партнерам за те, що Ви з нами. Довіра кожного – найголовніше для громадських діячів. Дякую кожному за взаєморозуміння» – сказав голова молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» Віталій Сівко.