20 жовтня в ФОК Динамо стартує чемпіонат Житомира з футзалу

Вже цієї неділі в Житомирі стартує зимовий чемпіонат міста з футзалу.

Урочисте відкриття турніру заплановане на 12.30. Цього року урочистості будуть короткими, і вже на 13.00 стартують перші поєдинки. Планується, що сезон відкриє матч команд-лідерів вищої футзальної ліги міста.

Організатори поки тримають інтригу щодо суперників стартового поєдинку, але обіцяють глядачам яскравий та принциповий футзальний матч.

В подальшому ігри відбуватимуться в Динамо кожної суботи та неділі. Поспостерігати за матчами зможуть всі бажаючі – вхід на ігри відкритий та безкоштовний. Цього року у змаганнях зібрали майже 30 команд, які боротимуться за лідерство у вищій та першій лігах. Серед них – як старожили турніру, так і новачки. Турнір став відкритим, тож житомирян посилять команди ще з п’яти міст та районів області.

Справжнім подарунком для вболівальників стане повернення однієї з найсильніших команд вищої ліги – «Динамівця». Хоча він може виступати і під іншою назвою – «Беркут».

Цього року Житомир приєднався до аматорської футзальної ліги. Відтак переможець чемпіонату міста не лише отримає відповідний титул та нагороди, а й отримає можливість поборотись із найсильнішими аматорськими футзальними клубами України за звання абсолютного чемпіона. Тому очікується гостра та цікава боротьба між командами у кожній зустрічі.

Слідкувати за успіхами команд, дізнаватись про анонси найближчих ігор та їх результати можна буде на ресурсах інформаційних партнерів чемпіонату Житомира – сайтах Житомир.інфо, Перший інформаційний портал, Репортер Житомира, а також на сторінках газети «20 хвилин».

Найдетальніша інформація про чемпіонат буде публікуватись на сайті Footballzt.com.

Довідково:

Чемпіони Житомира з футзалу

сезон 2009-2010 – ФК Авангард;
сезон 2010-2011 – ФК Динамівець;
сезон 2011-2012 та 2012-2013 – МФК «ІнБев».