Через два тижні в Житомирі стартує найбільший в місті чемпіонат

Субота. 19 жовтня. Житомир. ФОК “Динамо” – старт найбільших в місті командних змагань – традиційного Чемпіонату міста Житомира з футзалу серед чоловіків сезону 2013-2014.

Чому найбільших? Бо в них бере участь найбільша кількість команд. Якщо в цьогорічному чемпіонаті міста з футболу змагалося 10 команд, то в футзальному буде близько 30-ти.

За перебігом турніру ви зможете слідкувати, переглядаючи Репортер Житомира. Сайт – інформаційний партнер змагань.

Нині триває прийом заявок. Федерація футзалу Житомира запрошує футбольні та футзальні команди Житомира, району і області взяти участь у турнірі.

Цьогорічний чемпіонат буде відкритим і пройде за дещо оновленим регламентом, а переможець отримає можливість поборотись в аматорському чемпіонаті України, який започатковує АМФУ.

Заявки в електронному вигляді приймаються до п’ятниці, 11 жовтня. А вже в понеділок 14 жовтня в ФОК Динамо відбудеться нарада з представниками команд, які братимуть участь у Чемпіонаті. З регламентом змагань ви можете ознайомитися на сайті Footballzt.com.

Згідно з регламентом, до участі в змаганнях допускаються команди Житомира та області, гравці яких мають дозвіл лікаря і спортивну форму згідно з «Правилами гри у футзал».

Це можуть бути команди фізкультурно-спортивних товариств, відомств та спортивних і фізкультурних клубів, а також команди громадських об’єднань, підприємств та комерційних структур.

Головна особливість заявкової кампанії цього року – учасники чемпіонату мають бути постійними або тимчасовими колективними членами Федерації. Вони зобов’язуються виконувати Статут та регламентні норми Федерації. Відтак, разом із заявкою командам потрібно буде написати заяву на вступ до Федерації футзалу міста Житомира. Оплата за участь у чемпіонаті замінюється членськими внесками.

Сама заявка подається у друкованому вигляді у двох примірниках з усіма підписами та печатками. Окрім того, на потрібно надіслати заповнену заявку в електронному вигляді у форматі «EXCEL» на ел. пошту euromart@inbox.ru (в темі робити помітку «футзал»). До електронної заявки необхідно додати фотографії гравців, чиї прізвища занесені в заявочний лист.

Склад команди: 16 гравців та 2 тренера. Безпосередньо на гру до рапорту (протоколу) арбітра вносяться не більше 14 гравців. Вікове обмеження – від 16 років.

До змагань не допускаються гравці футзальної «Екстра-ліги» та вищих футзальних ліг іноземних держав; гравці професійних футбольних ліг за винятком другої ліги. У команді допускається не більше 2 гравців з першої ліги чемпіонату України з футзалу.