Цигани, гроші і міліція

Сьогодін проходячи по Московскькій, спостерігав магію в дії. Купка циган лапошили молодого хлопця.

“Казьоний дом, дальняя дорога” – схема стара, але молодий мозок людей, ще іноді не справляється з такой важливою інформацією.

Що саме цікаво, що всі проходячи поряд, роблять вигляд що нічого не бачуть. Хлопець активно торбив карман во благо циганському кодлу. Після визволення з аури дурману хлопця, він сказав що 11 грн вже встиг віддати.

Повертаючись я побачив в сквері по Московській картину, як два циганські отродья жіночого роду, лапошать дівчину і її сумку. В сквері було чоловік 20 і всі тихо спостерігали кіно. І знову одягнувши амулет від прокльонів прийшлось нирнути в адську машину гипнотизерів. Втрата дівчини 60 грн. Відчувши 6 рівень білого мага я вирішив продовжити набивати карму. Ще +2 дві людини, які зацепились з шахраями.

Вся ця історя показує, що люди байдужі до чужих проблем, люди тупо ігнорять чужі проблеми. Та що ми за люди такі???

Глава друга: Міліція

Після перших дваох випадків, викликав міліцію на порушення громадського порядку а саме “Ворожба в громадському місці” .

Міліція була дуже оперативна за пів години ніхто не приїхав. Це центр міста і не знайшлось патруля для припинення злочинних дій. При повторному дзвінку черговий сказав що передав інформацію.

Передав не означає відреагували – як виявилось. Потім позвонив слідчий і сказав що дільничий відразу був на місці – тільки не уточнив на якому, бо 40 хвилин я білою кармою ганяв демони і отримував прокльони. Короче завтра повторимо місію.

А людям має бути соромно, що 6 циган лапошать твоїх дітей і батьків а все на що здатні ми це МОРОЗИТИСЯ аби не заціпило.

PS: Хто знає захист від прокльону “Ми на тебя юбку оденем” прошу сповістити, а то їхні юбки мені під ботінки не підходять :)))