Міліціанти затримали крадіїв, які “чистили” машини у Житомирській області

Оперативники карного розшуку Коростенського міськвідділу міліції затримали двох місцевих жителів за підозрою у вчиненні більше десяти крадіжок з транспортних засобів.

Молодики вночі викрадали з салонів автомобілів цінні речі та знімали колеса.

Про це Репортер Житомира повідомили у СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Влітку до міліції стали надходити заяви громадян про пошкодження їх транспортних засобів та викрадення майна. Власники автомобілів зранку виявляли пошкоджені вікна, дверцята та відсутність коліс, а у салонах – магнітол, навігаторів, іншого необачно залишеного майна. Правоохоронці звернули увагу на те, що обставини вчинення крадіжок були схожими, а це давало підстави припустити причетність до них одних і тих самих осіб.

“Щоб затримати крадіїв, оперативники провели низку заходів. Окремим завданням нарядів міліції стало пильнування автотранспорту, залишеного на ніч у дворах багатоповерхівок. Завдяки цьому вдалося попередити інші крадіжки та натрапити на слід зловмисників”, – розповів Віктор Калітка, начальник Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області.

Під час затримання молодиків, одному з яких 18 років, а іншому – 22, правоохоронці вилучили частину викраденого. Нині слідчими встановлена причетність хлопців до більш, ніж десяти крадіжок. Обидва парубки не працювали, жили за рахунок батьків, а от на розваги заробляли, викрадаючи та задешево розпродуючи чуже майно.

Статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) за незаконне заволодіння чужим майном, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб передбачено покарання від арешту до позбавлення волі на строк до 5 років.
_________________________________________
Фирма предлагает качественные шины для любой техники. Также шины зимние. Заходите на сайт http://rezina.ua/ выбирайте!