Міські депутати думають як зібрати докупи роздану раніше територію житомирського коледжу

20 жовтня під час комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Житомирської міської ради депутати розглянули питання щодо проведення інвентаризації земельної ділянки Житомирського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

про це Репортер Житомира повідомили в прес-службі міської ради.

За словами в.о. директора коледжу Ліани Кареліної, необхідно окреслити межі навчального закладу, оскільки там, де за старою документацією має бути волейбольний майданчик, нині проходить дорога, а на межі території — будівництво та гаражі.

Крім того, забудовники зруйнували частину бетонної огорожі.

Депутат міської ради Олександр Рабинович порадив керівництву коледжу звернутися у міліцію ще до проведення інвентаризації земельної ділянки, оскільки закладу була завдана матеріальна шкода.

Депутат Тетяна Шкуропат підтримала, що інвентаризація таки треба: «Ми з директором коледжу обійшли всю територію. Її межа повинна бути означена, адже з кожним роком зростає ліцензований обсяг студентів і потрібно забезпечувати належні спортивні майданчики для зайняття спортом».

Заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко в свою чергу зазначила, що державний акт, який є у коледжі, зроблений за старим зразком, тому наразі у відповідності до змін у земельному законодавстві будуть проводитися роботи землевпорядників і визначені всі розбіжності.

«Одні голосували, а ми тепер думаємо, як це все докупи зібрати. Коледжу потрібно допомогти і вирішити питання разом», -підсумував питання голова комісії Микола Туфанов.
_________________________________________

Кстати, купите форсунки распыления в камере сгорания (впускном коллекторе) и образования топливно-воздушной смеси.