На Житомирщині неповнолітній вбив вітчима. Фото

У Народицькому районі Житомирщини юнак, заступаючись за матір, вбив свого вітчима.

Тіло чоловіка правоохоронці знайшли за декілька днів у сараї домогосподарства. Проте страшному злочину передувала не менш жахлива історія.

До місцевого райвідділку міліції зателефонувала 48-річна жителька одного з сіл району, яка забила на сполох через раптове зникнення свого 27-річного сина, що проживав у будинку своєї співмешканки в цьому ж населеному пункті. Міліціонерам заявниця повідомила, ніби її сина вбила невістка…

– Ця сім’я давно знаходилася під наглядом працівників міліції, – розповідає начальник Народицького РВ УМВС Сергій Приходько. – Чоловік часто зловживав спиртними напоями, а вдома вчиняв дебоші та нерідко піднімав руку на свою співмешканку та дітей, яких, до речі, в родині четверо – троє неповнолітніх та немовля.

За вказаною заявницею адресою виїхала слідчо-оперативна група. У розмові з 36-річною господаркою дуже скоро з’ясувалося, що її співмешканця й дійсно вже немає серед живих.

Жінка також вказала, де покоїться його тіло: воно було закопане у сараї. На трупі значилося декілька рубаних ран.

Проте найстрашнішим виявилося те, що чоловіка вбив його 15-річний пасинок.

За словами підлітка, того вечора вітчим прийшов додому нетверезий та почав чіплятися до його матері. Коли ж суперечка між дорослими переросла у бійку, хлопець не витримав та взяв до рук сокиру…

Коли ж стало зрозумілим, що чоловіка зупинено назавжди, син з матір’ю перетягнули тіло до сараю, де й закопали, спаливши його одяг та прибравши у домі сліди жахливого злочину.

За фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження.

Призначено та розпочато низку необхідних експертиз, у тому числі судово-медичних і судово-психіатричних.

СЗГ УМВС України в Житомирській області