Притулок для собак у Житомирі почнуть ремонтувати на початку 2014 руками волонтерів

Як повідомила начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова, частковий ремонт та облаштування притулку планують виконати вже на початку наступного року.

На це із міського бюджету коштів не виділятиметься, адже, як і планувалося заздалегідь, ці роботи здійснюватимуться за рахунок спонсорів та за допомогою волонтерів.

Про це Репортер Житомира повідомили в прес-службі міської ради.

Спочатку за І чергою вводу в експлуатацію проведуть ремонт майже половини приміщення (500 м.кв), потім облаштують клініку.

«Це наша спільна програма із волонтерами та небайдужою громадою Житомира. Після визначення балансоутримувача даного притулку ми розпочнемо конкретні кроки щодо розрахунку кошторису та проведення робіт з облаштування притулку», – підкреслила Світлана Півоварова.

Вже невдовзі приміщення буде передано на баланс КАТП-0628.

На базі притулку планують розташувати вольєри і клініку, де проводитимуть вакцинацію, стерилізацію та кастрацію безпритульних тварин у тому числі за кошти із міського бюджету.

Нагадаємо, рішенням Житомирської міської ради одноповерхове приміщення за адресою вул. Баранова, 87 придбано для подальшого облаштування тут притулку для безпритульних тварин. Будівля площею 1227 м.кв. обійшлася міському бюджету в 1 млн грн.