У Житомирі за кошти Світового банку модернізують водопостачання, водовідведення та утилізацію ТПВ

У 2014 році планується запровадити проект Світового банку «Розвиток міської інфраструктури-2» (водопостачання, водовідведення та тверді побутові відходи) на суму 300 млн. дол. США.

До участі в проекті відібрані 8 міст: Харків, Коломия, Житомир, Краматорськ, Донецьк, Кіровоград, Київ, Тернопіль.

Про це повідомляє прес-служба Мінрегіону.

При Міністерстві створено Державне підприємство «Центр розвитку державно-приватного партнерства», яке здійснює пошук джерел фінансування, розробку та підготовку пакету документів для залучення коштів, супровід підприємств галузі від інвестиційної пропозиції до реалізації проекту. На сьогоднішній день створено електронну базу даних галузевих проектів. Зареєстровано понад 2 тисячі проектів на суму 19,4 млрд. гривень.

«У наступному році розпочнеться реалізація 5 проектів з модернізації галузі на суму понад 15 млрд. грн. Це проекти Міжнародного банку реконструкції та розвитку, Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Північної екологічної фінансової корпорації. Надалі співпраця з міжнародними фінансовими та донорськими організаціями буде розширюватись»,-повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

____________________________________________________________________________

“А вот хорошая новость для тех, кому давно нужна помощь в получении ветеринарного свидетельства. Ведь иногда это так не просто: все эти разрешительные документы, (форма №1 и тд.). Но теперь все легко и просто. Компания «Удачный полет» оформит ветеринарное свидетельство за вас. А Вам с Вашим любимым питомцем останется только наслаждаться увлекательной поездкой.”