В Житомирі через конфлікт з керівництвом опальний контролер водоканалу під загрозою звільнення

Вячеслава Вацьківського, інженера за контролем виробництва житомирського водоканалу, хочуть звільнити, бо, каже, не мовчить, а говорить правду про те, що відбувається на підприємстві.

Про загрозу звільнення та ситуацію на водоканалі журналістам повідомив сам Вацьківський.

За словами інженера, нинішній в.о. начальника водоканалу Михайло Ничипорук наполегливо рекомендує йому звільнитися за власним бажанням, що Вацьківський робити не збирається і, очевидно, готовий захищати своє право працювати на водоканалі в судовому порядку.

Проблеми у Вацьківського почалися після зміни керівницва. З попереднім керівником Філіповим, який і призначив його керувати економічною безпекою, у Вацьківського конфліктів не було.

Сам опальний контролер пов’язує проблеми, які в нього виникли, з бажання йому помститися за принципову позицію.

Натомість Михайло Ничипорук сьогодні відмовився давати коментарі журналістам “20 хвилин” та “Репортер Житомира”, які прибули на водоканал.

Водночас, як йдеться в матеріалі газети, позиція іншої сторони конфлікту щодо Вацьківського така: “Він непрофесійний працівник. Якщо посада називається інженер з організації по виробництву, то він повинен займатися виробництвом, а не вести плітки по управлінню”.

Окрім того, під час спілкування в юридичному відділі КП “Житомирводоканалу” журналістів повідомили про можливий судовий позов щодо газети “20 хвилин”, в якій був опублікований матеріал “Хто і як краде на житомирському водоканалі”.