В Житомирі стартував проект УДАРу – “Школа Молодого Політика”

В п’ятницю, 4 жовтня, розпочалися перші заняття у «Школі Молодого Політика».

Знайомство відбулося в формі діалогу лектора та слухачів.

Відкрили курс занять голова Житомирської міської організації політичної партії «УДАР» Олексій Буковський, який окреслив основні цілі, мету та завдання «Школи молодого політика» та Микола Москальчук, старший викладач ЖНАУ з ввідною лекцією «Україна і світ на початку ХХІ століття».

Організаторами Школи виступило Житомирське Молодіжне крило партії «УДАР» у особі координатора проекту Світлани Пахольчук.

Заняття розраховані на два місяці та є безкоштовні. Лекції, семінари та тренінги проводять викладачі, громадські діячі, юристи, депутати районних та міської рад.

Курс включає в себе різнопланові дисципліни та теми – це і питання місцевого самоврядування, обов’язки та основи діяльності депутатів міських та районних рад, аспекти виборчих кампаній, юридичні особливості політичного процесу тощо.

Також у програмі Школи заплановано інтерактивне спілкування з Народним депутатом України Рустамом Рауповим та поїздка до Верховної Ради.

Навчання проводяться два рази на тиждень за адресою: м. Житомир, вул. Кафедральна 5А, другий поверх, у конференц-залі. Без пропуску жодного заняття по закінченню навчання видається відповідний сертифікат. Контактний телефон: (093)429-74-25.

Житомирська міської організація ПП “УДАР Віталія Кличка”