Збірна Житомира з таеквон-до завоювала 7 медалей на всеукраїнських змаганнях

З 25 по 27 жовтня у Львові пройшов Всеукраїнський Кубок Національної Федерації таеквон-до ІТФ України серед дітей та юнаків, у якому взяли участь 500 спортсменів з різних регіонів України.

По це Репортер Житомиру повідомили в департаменті сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Нашу область представляла «Житомирська школа таеквон-до» під керівництвом тренера Олександра Дротенка та клуб «Хваранг» (тренер – Валерій Гаврилюк).

У скарбничці Житомирської області за підсумками цих змагань – 7 медалей: 3 перших місця, 3 других місця, 1 третє місце.

Серед призерів – вихованців «Житомирської школи таеквон-до»:
Заєць Ігор – 1 місце,
Павлюк Артем -1 місце,
Мартиновський Володимир – 2 місце,
Заремський Владислав – 2 місце,
Деркач Костянтин – 2 місце,
Костенко Олександр – 3 місце.

Вихованка клубу «Хваранг» Анна Бердник зайняла 1 місце.

В період з 21 по 24 листопада у Сімферополі планується Кубок України серед юнаків, юніорів та дорослих з таеквон-до ІТФ, на якому буде проходити відбір кандидатів до збірної команди України до Чемпіонату Європи, який відбудеться у м. Мінськ (Білорусь).

«Ми плануємо приїхати лише з перемогою, а наразі активно тренуємось. Крім того, вже у цьому році хочемо спробувати свої сили в олімпійській версії таеквон-до ВТФ. Це непрості, але цікаві і перспективні плани, адже рівень українських спортсменів дуже високий: на сьогодні команда України займає третє місце у світі та друге в Європі, де поступається лише командам Кореї та Росії», – зазначив старший тренер області Олександр Дротенко.