Житомирська влада каже, що не дасть “стихійним” бабкам торгувати на асфальті

У Житомирі муніціпальні міліціанти щоденно борються зі стихійною торгівлею.

Про це пише сайт міської ради.

Прес-служба мерії зазначає, житомиряни рідко цікавляться у продавців і власників про дозвіл на торгівлю, сертифікат на продукцію та інші документи, тому старший інспектор підрозділу по охороні об’єктів комунальної власності окремої роти міліції УДСО при УМВС України в Житомирській області, лейтенант міліції Дмитро Стаценко розповідає, що основні зусилля в роботі муніципального підрозділу направлені на недопущення незаконної торгівлі на вулицях і майданах міста.

«Бабуся Галина запрошує скуштувати сметану та молоко, які вона розклала на тротуарі по вулиці Хлібній і покупці охоче погоджуються», – пише сайт мерії.

«Люди часто не усвідомлюють небезпеку, купуючи продукти харчування та одяг фактично з асфальту. Ми намагаємося оперативно реагувати на факти виявлення нових місць утворення стихійної торгівлі. Проте житомиряни і самі не повинні створювати попит на таку торгівлю», — говорить Дмитро Стаценко.

Міліція разом із представниками департаменту власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради і надалі здійснюватимуть контроль та боротимуться з незаконною торгівлею і закликають покупців бути обачними та піклуватися про своє здоров’я.

Фото прес-служби міської ради