Житомирянин виграв “бронзу” на Всесвітніх іграх з єдиноборств у Петребурзі

У Санкт-Петербурзі тривають Всесвітні ігри з єдиноборств – світовий спортивний форум під егідою Міжнародного Олімпійського комітету, який називають «Олімпіадою єдиноборств», де беруть участь півтори тисячі найкращих бійців світу з 15-ти видів спорту.

Про це Репортер Житомира повідомили у департаменті сім’ї молоді та спорту житомирської ОДА.

Житомирянин, володар Кубку світу з кікбоксингу, майстер спорту міжнародного класу Володимир Демчук виступав у категорії 67 кг, у розділі кікбоксингу «лоу-кік» і, перемігши спортсмена з Іраку, у півфінальній сутичці поступився представнику Російської Федерації Шамілю Абдулмеджирову, завоювавши “бронзову” медаль.

Після 5 днів змагань збірна команда України посідає 4 місце за кількістю здобутих медалей. Лідирують росіяни, на другому місті – збірна Японії, на третьому – Франції.

«Завжди важко боротися у рингу з господарями спортивної арени, тим більше, коли перемога віддається за рішенням суддів. Проте Володимир поступився дійсно гідному супернику і зробив все від нього залежне, щоб здобути для України та рідної Житомирщини медаль Всесвітніх ігор. Ми дякуємо усім за підтримку, адже вона постійно відчувалася нами тут, у північній російській столиці» – повідомив із Санкт-Петербурга тренер Володимира, Заслужений тренер України В’ячеслав Гопанчук (обласна спортивна школа «Авангард»).

Фото прес-служби департаменту.