Cпівак Артем Кондратюк “Для тебя” випустить дебютний альбом

Співак Артем Кондратюк випустить свій перший аудіоальбом під назвою “Для тебя”.

Випуск і тиражування здійснює відома компанія Atlantic Music Agency.

Презентацію планують провести в грудні за участю керівництва області, оскільки, як з’ясувалося, завдяки фінансовій підтримці Департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та за сприяння заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Олександра Андрійовича Никитюка і директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Раїси Миколаївни Гулої, молоддю “ХХІ покоління” проведена організаційна робота по випуску дебютного аудіоальбому Артема Кондратюка талановитого співака Житомирської області, лауреата “Гран-прі” багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів, соліста Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера, фіналіста телепроекту каналу 1+1 “Голос країни”.

А ініціював випуск альбому ні хто інший як сам Сергій Миколайович Рижук – голова обласної державної адміністрації. Сталося це ще в червні під час його особистої зустрічі з Артемом.

Губернатор Житомирщини тоді привітав обдарованого земляка з проходженням до фіналу вокального шоу України та в якості оберегу подарував Артему ікону Божої Матері, спеціально освячену Архієпископом Житомирським і Новоград-Волинським Владикою Никодимом.