Директора житомирського терцентру Сахневича нагородять відзнакою «За заслуги перед містом» II ступеня

Проект рішення виконавчого комітету житомирської міської ради “Про нагородження Сахневича А.О. відзнакою «За заслуги перед містом» II ступеня” оприлюднено 3-го листопада на сайті міської ради.

Ураховуючи клопотання управління праці та соціального захисту населення міської ради, відповідно до протоколу від 29.10.2013 року № 37 засідання комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром, відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету, рішення Житомирської міської ради від 25.06.03 № 182 «Про встановлення відзнаки «За заслуги перед містом» та затвердження Положення про неї» зі змінами, рішення Житомирської міської ради від 18.04.13 № 513 «Про затвердження Програми забезпечення здійснення нагородження на 2013-2015 роки», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» II ступеня за багаторічну сумлінну працю, належне виконання професійних обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення міста Житомира та з нагоди 60-річчя від дня народження директора Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міської ради Сахневича Анатолія Олександровича.

2. Вручення відзнаки «За заслуги перед містом» II ступеня та квітів провести в урочистій обстановці.

3. Контроль за виконанням цього рішення міської ради покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків.

Територіальний центр надає матеріальну, медико–соціальну і побутову допомогу пенсіонерам, одиноким непрацездатним громадянам, інвалідам, малозабезпеченим та іншим громадянам, які перебувають в скрутних життєвих обставинах та потребують допомоги.