На День студента у Житомирі Музичний ринг – молодь обіцяють здивувати

14 листопада, о 17 годині в приміщення Житомирського облтелецентру (вул. Театральна, 7) на свято Дня Студента – молодіжне ток-шоу “МУЗИЧНИЙ РИНГ-2013”.

За почесне звання “Кращий молодіжний естрадний виконавець 2013 року” цього разу змагатимуться юнак та дівчина.

Дехто буде заперечувати, що сили, мовляв, нерівні. Поспішаємо запевнити всіх, хто сумнівається у цьому – обидва “рингівці” з чудовими голосовими даними – це Антон ЛУКАШИК (переможець “Караоке по-житомирськи”, соліст студії естрадного співу міського Палацу культури) та Вероніка ГУРЕНКО (студентка Житомирського інституту культури і мистецтв, випускниця студії естрадної пісні ЖЦТДіМ), а проведуть змагання його постійний рефері Сергій Вікторов та ведуча молодіжних програм Тетяна Гулова. Цьогорічний “…ринг” ознаменується новизною творчих змагань, а переможе як завжди найталановитіший.

На початку свята у фойє телецентру буде організований інформаційний ПроФлеш для молоді.

Його проведуть співорганізатори свята – міський Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Фонд громади Житомира, міський культурно-спортивний центр, обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, КП “Реклама” та “Клініка, дружня до молоді” ЦМДП.

Дипломи переможців у різноманітних номінаціях за підсумками 2013 творчого року отримають відомі серед молоді колективи і виконавці – Дмитро Бондарчук, міжнародна школа танцю “T-Squad Dance School”, Марія Ревінцова, танцгрупа “Ladies Dance”, Анастасія Навольнєва, Марія Маркіна, танцювальна команда “T-SQUAD”, Юлія Малініна, група “Фобія”, вихованці школи східного танцю “Аміра Денс”, і багато інших виконавців, які братимуть участь у програмі свята. Відбудеться презентація гостей свята – молодіжної поп-групи “КРІСТІ”.

Порадують око чарівні учасниці fashion-студії моделей “Elite Brilliant MODELS” у нових колекційних вбраннях. Під час свята популярна музична група “Пау-TINA” оголосить кастинг у власний колектив, одне місце у якому залишилось вакантним.

Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначать переможця у головній номінації “Кращий молодіжний естрадний виконавець 2013 року”, який отримає подарунки від міської ради та фірми “Оріфлейм”.

Захід традиційно проводиться за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та об’єднання творчого розвитку молодих талантів “Шоу Сергія Вікторова”.