Що виборюють сьогодні українці на Майдані? Своє майбутнє, або подальші накопичення в олігархічних гаманцях?

Український народ і його вибір в 21 столітті озвучується напрочуд легко. Це захищеність, якість життя, повага до Закону, це те, що можливо охарактеризувати – життя на рівні середнього класу.

Проаналізувавши життя українців в різних регіонах країни ми робимо висновок: середнього класу в нас майже нема, а більшість українців опустилися на рівень низького класу в економічному еквіваленті, в порівнянні з життям цивілізованого світу.

Занедбана медицина, занедбана освіта, ринок праці стає схожим на ринок праці феодальних часів. Всі ці процеси і призвели до сьогоднішнього Євромайдану.

А чому так вийшло, в чому причина, влада, чи опозиція в цьому винна?

Але опозиція була вже владою, а влада була вже опозицією, що при цьому відбувалося?

Народ ставав більш незахищеним, знедоленим, без фінансів і майбутнього, а влада, та опозиція збагачувалась і кількість мільйонерів, та мільярдерів зростала як в владі так і в опозиції.

Природні ресурси, надра, національні виробництва плавно перекочували від народу до влади та опозиції, до сьогоднішнього «олігархату».

Потрібно повернути державі, а значить і народу контрольний пакет в вигляді 51% від всіх національних багатств, будь то природні ресурси, заводи, всі інші виробничі потужності, все те, що має стратегічне значення, повинно бути в власності не олігархів, а народу, контрольний 51%. Хто це зробить, влада, опозиція?

Хто допоможе українському народу вернути своє національне Євросоюз, ТС? Що виборюють сьогодні українці на Майдані? Своє майбутнє, або подальші накопичення в олігархічних гаманцях?

Потрібно будувати свою країну, яку на даному етапі в українців відібрали і влада, і опозиція.

Українцям потрібно надати вибір, дозволивши Референдум, куди хоче йти кожен окремий українець в ЄС, або ТС?

Це буде першим кроком і влади, і опозиції на шляху до народу. Але потрібно буде робити і другий крок, а другий крок націоналізація стратегічного ресурсу держави в вигляді повернення контрольного пакету 51%. Ось за що потрібно боротися українцям!

Українці за своє майбутнє! Повернемо Державу Народу!

Форест Сергій