У Житомирі завершилась 5 гра Чемпіонату з боулінгу

19 листопада в Liberty Hall відбулася 5 гра 7-го Корпоративного Чемпіонату з боулінгу – 2013.

Медіа-партнерами проекту виступає сайт Репортер Житомира.

Організатори: рекламна агенція Пропозиція(реклама на моніторах в маршрутках) та Liberty Hall. Liberty Hall – забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив! У фіналі дарує Переможцям Чемпіонату святкову вечерю на команду.

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

Акваформ дівчата
Омакс Центр
Магніт
СК Княжа
Федерація Армспорту Житомира
Грайф Флексіблс Україна
ТА Чотири сезона
Граніт м.Коростишів
Еліта Плюс

У фінал пройшла команда Федерація Армспорту Житомира з результатом 1170 балів. Отримали техніку від інтернет-магазину “Демпінг”.

Найактивніши команди матчу – Акваформ дівчата та СК Княжа (отримали вазони від «Green Flora»).

Найкращий чоловічий результат у Олега з команди Федерація Армспорту Житомира – 325 балів (в подарунок фірмова чашка МТС та квитки від Лідер Таксі ). Від спонсора меблева фурнітура “BLUM” отримав фірмову чашку Олександр з команди Федерація Армспорту Житомира за максимальну кількість страйків. Найкращий жіночий результат – Олександра з компанії Грайф Флексіблс Україна (отримала квіти від «Green Flora»).

В перерві чемпіонату, знайшли своїх власників подарунки від Генерального спонсора ТМ «STATUS», турагенції «Чотири сезони» , інтернет-магазин “Демпінг” -http://dumping.com.ua, “Дельта банку” та натяжних стелей “Єліта плюс”. Майже кожна активна дівчина – отримала сертифікати від білизни “Got’e”, а чоловіки – квитки на проїзд від “Лідер таксі”. Всі активні команди отримали в подарунок – дисконтні карти від партнеру чемпіонату – Ювелірний салон “Diadema”.
Учасники чемпіонату в конкурсах співали і складали вірші про “Кофеленд” (кавовий куточок у Глобалі) – всі учасники конкурсу отримали запрошення на чашку кави, а переможець – скриньку елітного чаю. А “Єліта плюс” – порадувала сертифікатами на знижку.

Страхова компанія “Юнівес” успішно застрахувала наших учасників на позитивний настрій та веселу атмосферу! А вступне слово представника від партнера ЖФ “КІБІТ” надихнуло багатьох до нових звершень! Партнер чемпіонату”МТС” – щедро радували вболівальників своїми сувенірами!