В Житомирі створюють “Молодіжний Актив Розвитку”

Для організації впровадження нових соціально-культурних, молодіжних проектів, залучення небайдужих лідерів, організаторів-однодумців, креативних осіб до впровадження молодіжної політики за підтримки Директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Раїси Гулої створюється “Молодіжний Актив Розвитку”.

Ініціатори та засновники “Молодіжного Активу Розвитку”:

Віталій Сівко – радник Директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Гулої Раїси Миколаївни, Голова ЖОМГО “ХХІ покоління”;

Владислав Савіцький – голова Житомирської колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки, студентський ректор Житомирського державного технологічного університету, заступник голови “ЖОМГО ХХІ покоління”.

Представлення “Молодіжного Активу Розвитку ” планується у грудні 2013 року.

– До Молодіжного Активу ніхто не буде залучатися примусово. З нами будуть лише ті молоді люди, хто дійсно хоче самореалізуватися, здобути новий досвід у організації та впровадженні різних заходів та проектних ініціатив завдяки підтримці обласної влади. В команді не буде тих, хто має відношення до політичних сил, що гарантуватиме його соціальне призначення”, – каже Віталій Сівко.