Виконком Житомира спільно з ЖЕКами прибирав місто від сміття. Фото

2 листопада виконавчі органи міської ради, працівники Житомирських КП «ВЖРЕПів» і житомиряни прибирали на вулицях міста Житомира.

Із заступників працювали Галина Семенець та Юрій Мойсеєв.

Про це Репортер Житомира проінформували у прес-службі міської ради.

«Більша частина міста вже прибрана. Крім тієї техніки, яка щоденно працює у ВЖРЕПах, сьогодні додатково вийшли на лінії ще 18 одиниць. Від Житомирської міської ради прийшли на прибирання у суботній ранок понад 300 осіб. На жаль, вже третій рік поспіль під час суботників населення приватних секторів не активно долучається до прибирання, хоча звісно є ті, хто із задоволенням допомагають і підтримують», — сказала Семенець.

Житомирянка Оксана, яка проживає у приватному секторі, незважаючи на те, що працювала у нічну зміну і лише вранці повернулася додому, приєдналася до прибирання свого приватного сектору.

Жінка не лише допомагала підмітати опале листя, а й почастувала працівників компотом.

«Побачила, що люди працюють, і вирішила підтримати. Завдяки таким акціям наше місто стає чистим», — зазначила Оксана.

В. о. начальника КП «Житомирводоканал» Михайло Нечипорук розповів, що їхнє підприємство має 40 об’єктів по місту, прилеглу територію яких працівники прибрали протягом двох днів, а сьогодні долучилися до загального прибирання міста.

По вулиці 1 Травня підмітали та загрібали територію працівники управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, Будинку культури, КП «ВЖРЕП» № 16 та учні Школи місцевого самоврядування.

«Ми водночас робимо користь і для міста, і для себе — прибираємо і дихаємо свіжим осіннім повітрям. Вчора учні школи місцевого самоврядування прибирали територію біля кінотеатру «Україна»», — наголосила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.

5 тис. м2 — саме таку площу доводиться щодня прибирати одному працівнику КП «ВЖРЕПу» № 16. Вони працюють шість днів на тиждень з 6.00 год. до 15.00 год. За словами працівниці цього ВЖРЕПу Людмили Шевчук, часто роботи доводиться виконувати без техніки.

Вони сподіваються, що підприємства та мешканці приватних секторів поставляться з розумінням і прибиратимуть власні прилеглі території.

Заступник міського голови Юрій Мойсеєв закликав житомирян активніше долучатися до прибирання, адже суботники здійснюються задля міста та в інтересах житомирян.

.

.

.

.

.

.

.

.

.