Завтра у Житомирі одночасно витимуть 40 сирен

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації «Про основні завдання цивільного захисту області у 2013 році» 22 листопада буде проведено комплексну перевірку системи централізованого оповіщення міста.

Про це Репортер Житомира повідомили у пре-службі міської ради.

У цей день, з 14.00 до 15.00 год., лунатиме навчальна тривога і працюватимуть 40 електросирен, розміщених у різних куточках міста. Їх звук означає попереджувальний сигнал «Увага всім!».

За цим сигналом мешканці міста повинні увімкнути радіоприймачі місцевої радіомережі і прослухати відповідне повідомлення, яке надасть управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації.

Існуюча система централізованого оповіщення міста надає можливість доводити необхідну інформацію до широкого загалу населення.

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до всіх житомирян відповідально поставитися до сигналів оповіщення, які передаються через систему централізованого оповіщення.