Чому не варто дивитися Новорічні привітання від керманичів країни?

Якщо одним словом, то тому, що в чергове обманять, а якщо відверто, – брутально обдурять, скажуть чергову неправду в очі, не червоніючи, нагло та брутально !

От раніш була добра традиція зустрічати Новий рік з керівництвом держави паралельно наповнюючи чарки горілкою, а фужери шампанським, все це смачно заїдаючи традиційним олів’є. І все це до якогось певного часу зближувало народ та таке завжди далеке старе, колишнє та сьогоднішнє керівництво Україною.

Не дивлячись на традиційну «відстань» між ними і нами, все таки раніш якось надихали перші особи держави, як модно зараз говорити давали меседжі співвітчизникам, які так чи інакше сприймалися доволі доброзичливо, лояльно, і майже ніколи не агресивно.

Але сьогодні ситуація діаметрально змінилася, керівництво держави публічно забрехалось як то в «пакращенні» вже сьогодні, «європейському виборі» так і низці менш гучних але таких же неприкритих інсинуацій справжньої ситуації в країні та позиціонуванні себе особисто.

На разі все більше і більше людей розуміє, що то вже точно не справжні державні мужі, а тимчасові та випадкові особи, які з’явилися там внаслідок низки маніпулятивних дій, неприкритого підкупу, залякувань, та, як і сьогодні, кримінальних дій з кров’ю невинних…

Давайте більш ніколи не будемо слухати їх ні з приводу свят, ні з інших приводів тому, що вони по суті давно вже чужі для нас, вчорашні. Давайте не йти з ними в наступний 2014 рік, а залишимо їх наодинці, на кладовищі політичного небуття, як прикре та тимчасове непорозуміння всіх і кожного!

Давайте слухати і чути один одного, вірити і довіряти один одному, і тоді, вони нам абсолютно ні до чого, вони самі зійдуть непомітно безболісно, як минулорічний сніг по весні.

А Вас, вітаю, щиро зичу і бажаю виконати те, що самі Ви собі надумали, те, що під силу та Вашим рідним, друзям та однодумцям…

Якби то небагато бажаю, але саме це Вам під силу, саме це Ви можете та давно заслуговуєте!

До зустрічі вже в 2014 році як в Інтернет-просторі так і особисто!

Володимир Піньковський