Рижук пообіцяв зайнятись футболом у Житомирі з нуля – Коцюбко

Губернатор Сергій Рижук пообіцяв зайнятись футболом у Житомирі з нуля.

Пр це заявив Олександр Коцюбко, голова обласної федерації футболу під час зустрічі із журналістами.

За його словами, він тепер остаточно затверджений та зареєстрований як офіційний голова обласної федерації футболу і на цих правах зустрічався із Сергієм Рижуком, який пообіцяв розвивати футбол в області з нуля. Для цього губернатор доручив свєму заступнику Ярославу Долгих взяти це питання під контроль.

“Тепер питанням футболу безпосередньо буде займатись Ярослав Долгих, а не Раїса Гула. Ярослав Долгих вийде з відпустки і в січні ми з ним зустрінемось, щоб обговорити шляхи створення професійної команди, її фінансування та інше”, – зазначив Олександр Коцюбко.

Окрім того, він зазначив, що в департаменті Раїси Гули лежить календарний план на 2014 рік і, схоже, його одобрять та затвердять. Одним із пунктів плану є проведення Чемпіонату міста з футболу, який не проводився вже багато років.

Нагадаємо, нещодавно відремонтували манеж на стадіоні Полісся, але, як запевнили в обласній федерації, для запуску професійного футболу цього мало. Треба зробити трибуни та базу для футболістів. Така є в Кмитові. Тим більше,як запевнив Коцюбко, меценати знайдуться. Хоча, поки, це все залишається на рівні планів.