Сервіс «iFinZvit» – єдина програма для звіту в Пенсійний фонд

Сервіс «iFinZvit» – єдиний програмний продукт, за допомогою якого можна здавати звіти в Пенсійний фонд.

Для цього необхідно мати ключ електронного підпису, який безкоштовно видається в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів. У нашій області центр розміщений в Житомирській ОДПІ, відділення – в Коростенській та Бердичівській ОДПІ.

Про це Репортеру повідомили в інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Житомирській області.

З початку року безкоштовні ключі уже отримали 22 225 платників області, в тому числі 7538 ключів видано фізичним особам. Кількість застрахованих осіб, які безкоштовно отримали ключі Міндоходів, значно збільшилась у зв’язку з запуском нового «звітного» шлюзу Пенсійного фонду.

Отже, Головне управління Міндоходів у Житомирській області звертає увагу платників, що ключ електронного підпису, виданий Акредитованим центром сертифікації ключів Міністерства доходів і зборів, дає змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс «iFinZvit».

Усі платники податків і зборів завядки новому сервісу мають можливість одним ключем підписати будь-які звітні документи і безкоштовно відправити їх в інспекції.