Тетяну Пашкевич призначили редактором газети “Місто”

КП “Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради” очолила Тетяна Пашкевич.

Нового директора представив колективу міський голова Володимир Дебой.

Пашкевич Тетяна Дмитрівна народилася 24 лютого 1987 року в м. Баранівка Житомирської області. Проживає в Житомирі з 2005 року. Понад 7 років працює у сфері журналістики.

Освіта вища. З 2005 року по 2009 рік навчалася в Житомирському економіко-гуманітарному ВНЗ «Україна», спеціальність «Міжнародна інформація».

У 2011 році закінчила Інститут філології та журналістики Житомирського державного університету імені І.Франка, здобула кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача української мови та літератури.

Впродовж трьох років (09.2007 по 10.2010 р). працювала в Житомирській обласній організації Соціалістичної партії України на посаді прес-секретаря. Була позаштатним кореспондентом політичної газети «Зірка надії», згодом випусковим редактором газети «Зірка надії плюс».

Працювала позаштатним кореспондентом газети «Товариш», журналу «Валентина», телепрограми «Максимум» на телеканалі ICTV, у складі редакції журналу «Glos Polonii».

З 2007 по 2010 р. – помічник депутата Житомирської обласної ради.

З 2009 року – член Національної Спілки журналістів України.

Учасник багатьох міжнародних, всеукраїнських, регіональних конференцій, форумів, семінарів, тренінгів тощо. Випускник Школи молодого журналіста. Пройшла стажування у редакції двох польських газет (м. Краків, м. Новий Сонч), на одному з найбільших польських телеканалів «TVP-Polonia», на радіостанції «Radio Lublin» та «RMF-FM» (м. Люблін).

Автор багатьох публікацій Інтернет-порталів «Рупор Житомира», «Репортер Житомира», «Житомирянка», «Житомир-експрес».

Добре володіє англійською, польською мовами.

Незаміжня. Дітей не має.

Захоплення: танці, верхова їзда, вірші.

Життєве кредо: «Жити, творити та насолоджуватися! Майже всі двері у світі зачинені, якщо хочеш кудись зайти, грюкай сильніше».