У Житомирі молодь отримала сертифікат політика

24 грудня слухачам «Школи молодого політика», яка проходила за ініціативи Житомирського Молодіжного крила партії «УДАР» та за підтримки Народного депутата Рустама Раупова, було вручено сертифікати про закінчення курсу.

«Метою нашої «Школи» є формування свідомої політичної еліти, виховання нової генерації молодих політиків на базі європейських цінностей. Всі викладачі намагалися передати свій досвід, знання, які стануть у нагоді незалежно від того, чи будете Ви реалізувати себе у політиці чи деінде», – зазначила координатор «Школи» Світлана Пахольчук.

Багатьох цікавили суспільно-політичні події, які мають місце в Україні. Про шляхи вирішення, ситуацію загалом та перспективу на майбутнє розповів Народний депутат Рустам Раупов.

«Майдан – однозначна перемога «українського духу», це віра у те, що ми можемо щось змінити. Це той фактор, з яким не може не рахуватися влада. Хочу одразу застерегти «гарячі голови» – ми йдемо мирним шляхом, тому що багато хто з нас бачив громадянські війни і ми не хочемо такого для України, потрібно берегти кожне людське життя. Майдан живе, розвивається, трансформується від революційних до політичних дій та рішень. Ми переможемо. Ми вже це зробили», – зазначив політик.

Окремо народний депутат наголосив на тому, що зараз формується нова політична еліта, і висловив сподівання, що випускники «Школи молодого політика» незалежно від сфери діяльності будуть активними громадянами з чітко визначеною позицією, орієнтованою в першу чергу на людину, захист її прав та свобод.

Прес-служба Житомирської міської
організації ПП “УДАР Віталія Кличка”.