У Житомирі школярів агітують ставати пожежними

4 грудня працівники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області провели профорієнтаційну роботу серед школярів Житомирської міської гімназії № 3.

Про це Репортеру повідомили у ДСНС у Житомирській області.

«Якісна освіта європейського рівня, навчання в обладнаних за новітніми технологіями аудиторіях, повне державне забезпечення, обов’язкова виплата грошового забезпечення із можливістю його підвищення за результатами навчання, гарантоване працевлаштування випускників, безкоштовне медичне обслуговування, можливість займатися спортом в одному з кращих спортивно-оздоровчих комплексів – це все є в нашому навчальному закладі, Академії пожежної безпеки», – такими словами агітував школярів викладач кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок Константин Мизаленко.

Для майбутніх абітурієнтів рятувальники показали презентаційний відеофільм про навчальний заклад. А також розповіли про умови відбору та вступу до вузу ДСНС України та особливості професії рятувальника.

Упродовж грудня працівниками Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та представниками Черкаської Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля проводитиметься робота щодо інформування населення про діяльність ДСНС України, особливості навчання в Академії та профілактики надзвичайних подій у період Новорічних та Різдвяних свят.