У Житомирі військові отримали ордери на квартири у будинку по Жукова, 8

Військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України, яким були розподілені квартири у новозведеному будинку по вул. Маршала Жукова, 8, нарешті зможуть заселитись у квартири.

Про це Репортеру повідомили у 8 армійському корпусі.

6 грудня у сесійній залі Житомирської міської ради їм вручили ордери на квартири Володимир Дебой та Петро Литвин.

“Ми вивчили ситуацію і прийняли рішення видати вам, шановні військовослужбовці та ветерани, ордери на житлові приміщення у цьому будинку. Ви знаєте, з якими труднощами здавався будинок. Але завдяки тісній співпраці, розумінню та знаходженню компромісних рішень між міською владою та командуванням 8-го армійського корпусу і Міністерством оборони України, ми змогли ввести цей об’єкт в експлуатацію та прийняти на баланс міста”, – зазначив міський голова Володимир Дебой.

Нагадаємо, що будинок № 8 на вул. Маршала Жукова, будівництво якого було завершене у червні поточного року, не був підключений до мережі опалення через недостатню потужність котельної. З цієї причини будинок тривалий час не був введений в експлуатацію.

Після виділення Міністерством оборони додаткових коштів була проведена реконструкція котельної, після чого будинок ввели в експлуатацію та прийняли на баланс міста.