У Житомирі завершилась 10 гра Чемпіонату з боулінгу

3 грудня в “Liberty Hall” відбулася 9 гра 7-го Корпоративного Чемпіонату з боулінгу – 2013.

Організатори: рекламна агенція “Пропозиція” (реклама на моніторах в маршрутках) та “Liberty Hall”. “Liberty Hall” – забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив!

Цього дня змагалися колективи компаній:

ЖФ КІБІТ

Інформбюро

ІNZT.NET

Салон Краси “Шелест”

Житомирський академічний театр ім.І.Кочерги

Люкс Дизайн

СТ-Центр

Фітнесманія

Юро Ламбер

У фінал пройшла команда Люкс Дизайн з кількістю балів – 1117.

Найкращий чоловічий результат у Валерія (Фітнесманія) – 325 балів (в подарунок фірмова чашка від “МТС” ). Найкращий жіночий результат – 257 балів, Інна з компанії Фітнесманія (отримала вазон від “Green Flora”). А максимальну кількість страйків теж забив Валерій (Фітнесманія) і отримав у подарунок чашку від спонсора меблева фурнітура “BLUM”.

В перерві чемпіонату, знайшли своїх власників подарунки від Генерального спонсора ТМ «STATUS», турагенції «Чотири сезони» , інтернет-магазин “Демпінг” -http://dumping.com.ua, “Дельта банку” та натяжних стелей “Єліта плюс”. Майже кожна активна дівчина – отримала сертифікати від білизни “Got’e”, а чоловіки – квитки на проїзд від “Лідер таксі”. Всі активні команди отримали в подарунок – дисконтні карти від партнеру чемпіонату – Ювелірний салон “Diadema”.
Учасники чемпіонату в конкурсах складали вірші про “Кофеленд” (кавовий куточок у Глобалі) – всі отримали запрошення на чашку кави, а переможець – скриньку елітного чаю.

Страхова компанія “Юнівес” успішно застрахувала наших учасників на позитивний настрій та веселу атмосферу! А промова представника ЖФ КІБІТ надихнула на позитивні звершення. Партнер чемпіонату “МТС” – щедро радували вболівальників своїми сувенірами!