У Житомирі завершилась 8 гра Чемпіонату з боулінгу

28 листопада в “Liberty Hall” відбулася 8 гра 7-го Корпоративного Чемпіонату з боулінгу – 2013.

Організатори: рекламна агенція “Пропозиція” (реклама на моніторах в маршрутках) та “Liberty Hall”. “Liberty Hall” – забезпечить Ваш розкішний новорічний корпоратив!

Цього дня змагалися колективи компаній:

ІДС Аква Сервіс
Профільтех
ФК Чайка
Земляки
ФК Танкіст
кафе Шашличний Двір
Детвілер Ущільнюючі Технології Україна
Піцерія Маріо
СК ТАС

У фінал пройшла команда ФК “Танкіст” з кількістю балів – 1141. Вітаємо переможців!

Найкращий чоловічий результат у Володимира ( ФК “Танкіст” ) – 310 балів (в подарунок фірмова чашка від “МТС” та квитки від “Лідер таксі”). Найкращий жіночий результат – 233 бали, Вікторія з компанії СК “ТАС” (отримала сертифікат в спа-салон від РА “Пропозиції”). А максимальну кількість страйків забили Віталій (Профільтех), Микола (ФК “Танкіст”) та Роман (Земляки) і отримали в подарунок чашки від спонсора меблева фурнітура “BLUM” та партнера МТС.

В перерві чемпіонату, знайшли своїх власників подарунки від Генерального спонсора ТМ «STATUS», турагенції «Чотири сезони» , інтернет-магазин “Демпінг” -http://dumping.com.ua, “Дельта банку” та натяжних стелей “Єліта плюс”. Майже кожна активна дівчина – отримала сертифікати від білизни “Got’e”, а чоловіки – квитки на проїзд від “Лідер таксі”. Всі активні команди отримали в подарунок – дисконтні карти від партнеру чемпіонату – Ювелірний салон “Diadema”
Учасники чемпіонату в конкурсах складали вірші про “Кофеленд” (кавовий куточок у Глобалі) – всі отримали запрошення на чашку кави, а переможець – скриньку елітного чаю.

Страхова компанія “Юнівес” успішно застрахувала наших учасників на позитивний настрій та веселу атмосферу!А промова представника ЖФ КІБІТ надихнула на позитивні звершення. Партнер чемпіонату “МТС” – щедро радували вболівальників своїми сувенірами!

А теперь хорошая новость для всех для поклонников отдыха в Витязево. Отличный отдых в Анапе за приемлимыми ценами.