У Житомирській області впіймали водія, який віз в Маріуполь 700 сосен без документів

23 грудня у Житомирській області впіймали водія, який віз в Маріуполь 700 сосен без документів.

Про це Репортер повідомили в УДАІ УМВС України в Житомирській області.

У Коростенському районі працівники Державтоінспекції разом з представниками екологічної служби зупинили вантажний автомобіль «Вольво» під керуванням жителя Волинської області.

У напівпричепі машини знаходилося близько 700 сосен. Однак під час перевірки документів на зелений вантаж виявилося, що надані дозволи оформлені неналежним чином та й загалом викликають сумніви у своїй достовірності.

Водночас водій пояснив, що жодного стосунку до новорічних красунь не має, оскільки працює на підприємстві, яке займається перевезенням вантажів, і тому виконує лише визначене замовлення з доставки вантажу в м. Маріуполь.

Для подальшого з’ясування обставин керманича та вантажівку було доставлено до Коростенського міськвідділу міліції та розпочато відповідні перевірки щодо встановлення місця вирубки хвойних дерев.

За чинним законодавством за незаконну порубку лісу передбачена кримінальна відповідальність у вигляді накладання штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту строком до 6 місяців, або обмеження волі строком до 3 років.