УДАР: Штаб національного супротиву вимагає від освітян не чинити опір на студентів та школярів

Шановні ректори, декани, викладачі та директори шкіл!

Просимо Вас зрозуміти ситуацію, яка склалася в країні під час проведення мирених акцій і не тиснути на студентів, які долучаються до мирних протестів у столиці або у Житомирі.

Закликаємо Вас не чинити супроти студентів дій, несумісних з високим званням педагога, не впливати своєю авторитетною посадою на студентів, не втручатися у прагнення молоді жити у правовій державі, а також не вдаватися до блокування мітингів та репресувати їх учасників.

В протилежному випадку ми будемо фіксувати такого роду факти і створимо публічний чорний список ректорів та викладачів, які забули про свій педагогічний та громадянський обов’язок.

Демократично налаштовані ректори та викладачі житомирських вишів мають з повагою поставитись до невід’ємного права молодих людей висловити свою громадянську позицію.

Ми все ж упевнені, що цей лист не стосується жодного педагога Житомирської області, адже наші освітяни завжди вирізнялися високим рівнем справедливості та небайдужості. Закликаємо не на словах, а на дії довести це власним прикладом і підтримати молодь, яка вийшла на Майдан.

У свою чергу закликаємо житомирське студентство не бути осторонь суспільно-політичних процесів у країні. Якщо ми не об’єднаємося зараз, то нас переб’ють по одному. Консолідуймося, щоб не повторилось суботнього жахіття, коли “беркутівці” по-звірячому побили ваших беззахисних однолітків, таких самих студентів, як і ви!

Будьмо разом з усім українським народом, який вийшов на мирний протест проти бандитської влади заради нашого гідного майбутнього. Ви потрібні Україні! Ви потрібні Майдану!

Житомирський обласний Штаб національного супротиву

Контакти: Михайлівська, 17, тел. 480-138

т. 068-285-30-36

Збір щовечора о 18.00 на майдані Корольова.

Житомирська міська організація ПП “УДАР Віталія Кличка”