УДАР: В Житомирі створено Штаб національного супротиву

2 грудня опозиційні сили Житомирщини – організатори Євромайдану – створили Житомирський обласний штаб національного супротиву.

Штаб створено з метою координації дій житомирян як на Майдані Незалежності у Києві, так і на майдані Корольова у Житомирі.

На столичному Майдані планується створити координаційно-інформаційний центр, де прибулі житомиряни зможуть отримати інформацію про їх подальші дії у столиці, знайти близьких та рідних, отримати необхідну допомогу – їжу, теплий одяг, розміститись на ночівлю, а також інформації щодо транспорту між Києвом та Житомиром.

Штаб створюється також з метою недопущення безладу та захисту від провокацій, оскільки влада наразі як у країні, так і у місті втратила свою легітимність.

Оргомітет запрошує всі громадські організації, підприємців, керівників фірм та установ, активних та небайдужих громадян долучатися до загальної справи і не стояти осторонь подій, що відбуваються у державі.

Всім бажаючим взяти участь у акціях національного спротиву та охочим допомогти пропонуємо звертатися за адресою: вул. Михайлівська, 15 або за телефоном 480-138.

Основні події відбуваються сьогодні на Майдані. Ми не хочемо жити у міліцейській державі, де “Беркут” витирає ноги об наших дівчат та хлопців, які висловлюють свою громадянську позицію. Всі на Майдан! Це наш шанс на гідне майбутнє!

Не бійтеся, бо зараз бояться вони! Вони в паніці. Ми повинні втримати Майдан. І ми переможемо!

Житомирська міська
організація ПП “УДАР Віталія Кличка”