Учаснику Євромайдану у Житомирі понівечили автівку

В ніч на 12 грудня одному із учасників Євромайдану у Житомирі понівечили автівку.

Про це написав на своїй сторінці у фейсбук активіст Дмитро Ткачук.

За його словами, людині, яка постійно допомагала євромайданівцям у Житомирі порізали шини та розписали фарбою капот словами “За Леніна”.

“Ось такий сюрприз чекав на людину яка активно допомагала нам з організацією ?Євромайдану в? ??Житомирі? своїм транспортом. Ці недолугі раби системи всіляко намагаються зменшити нашу активність та створити купу перепон на шляху. Але їх дії абсолютно безглузді бо вони не усвідомлюють одного: на їх силу у нас лише нарощуються потужності та мотивація простояти. Ми обов’язково допоможемо людині відновити пошкодження авто бо ми єдині і йтимемо цей шлях разом і до кінця. А тих виконавців таких пакостей рано чи пізно обов’язково зіллють і буде притягнуто до відповідальності, адже ця гнила система не захищатиме вас так як стає на оборону один одного український народ”, – пише Дмитро Ткачук.

Люди звертаються до тих, хто може допомогти відновити автівку, а саме: дістати зимові шини 13″ 175/65, звертайтесь за тел. 0969328668, Іван.

Нагадаємо, нещодавно подібним чином понічевили машину житомирського депутата-свободівця . Йому теж порізали шини, розбили скло та написали фарбою “За Україну”.