В «Сонячний дім» з подарунками завітав Святий Миколай

На день Святого Миколая вихованці обласного центру соціально-психологічної допомоги «Сонячний дім» влаштували святкову виставу для друзів, знайомих, спонсорів.

В цей день діти, які потребують особливої уваги та піклування дорослих, дарували гостям своє тепло: чудовою виставою, танцями, піснями про Святого Миколая.

На святі були присутні представники пенітенціарної служби житомирської області, головний отаман Житомирського округу міжнародної громадської організації «Козацтво Запорізьке» Возний Ярослав Юрійович, громадська організація ЖОГО «МІР», та близькі друзі дітей.

– ЖОГО «МІР» на постійній основі допомагає дитячим будинкам і не вперше з подарунками приходить в «Сонячний дім». На Святого Миколая колектив ЖОГО «МІР» вирішив подарувати дітям декілька коробок печива та цукерок, а також продукти харчування. Ми розуміємо, що на даний час держава не в повному обсязі забезпечує сиріт, тому всі небайдужі до проблем сирітства люди вкладають частку свого піклування в існуючу болючу проблему соціального сирітства,- каже голова організації Сергій Форест.

Директор центру Валентина Сінько розповіла, що на даний час в закладі перебуває 50 дітей: 25 хлопчиків і 25 дівчаток віком від 3-х до 16 років. Умови в реабілітаційному центрі наближені до домашніх і дітьми опікується дуже гарний колектив від прибиральниці до вихователів.

Прес-служба ЖОГО «МІР»