Всеукраїнський Референдум шлях до уникнення кровопролиття

Події в Україні, пов’язані з Євромайданом, розгортаються стрімко та приймають, для влади, не зовсім очікуваний резонанс з кровавим відтінком.

На вихідних відбулася бійка бійців «Беркуту» з мирними демонстрантами.

Влада понадіялась на те, що під приводом новорічних свят зможе здолати в країні кризу недовіри до провладних структур, котрі пообіцявши народу євромайбутнє, зробили розворот на всі 360 градусів, убачивши в цьому народному євромайбутньому свій олігархічний крах.

Яким чином в Києві влада намагалась маніпулювати новорічними святами? Все просто, як і в нас в Житомирі, заявивши про встановлення новорічної ялинки на майдані, де зібралися демонстранти.

Доречі, в Житомир навіть направили Київську торішню новорічну ялинку, схожу на ракету, над якою не посміявся на просторах Інтернету лише лінивий блогер. В Житомирі цей фокус пройшов, ялинку встановлюємо, на демонстрацію надаємо один день, далі – підготовка до свят.

Але Київ не Житомир, однією ялинкою влада не змогла відкупитися від демонстрантів, котрі ратують не за подачки від влади, а за можливість свого вибору, та за цивілізоване життя в країні Закону, а не сили.

Що робити в даній ситуації владі?

Надайте кожному право голосу та право вибору, проведіть Всенародний Референдум, озвучивши на ньому три вектора, в ТС, ЄС, або проти ЄС і ТС. Зробіть цей перший крок на шляху до цивілізованого світу, на шляху поваги до Закону та до власної Конституції, котра чітко озвучує, що право вибору належить – Народу!

З повагою, Форест С.В.