Визначено школи-учасниці ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ»

5 грудня відбулося оголошення переможців конкурсу «2000 шкіл» ІІ етапу Національного проекту «Відкритий світ».

Заявки, подані школами на конкурс розглядало авторитетне журі, до складу котрого входили представники міжнародних компаній – Microsoft, Intel, громадської організації Wikimedia та української галузевої асоціації АПІТУ.

Серед загальноосвітніх шкіл Житомирської області 15 закладів освіти вже стали переможцями конкурсного відбору і ще 17 мають можливість додати необхідні документи, яких не вистачає.

Перелік шкіл, що стали учасниками опубліковано на сайті Національного проекту «Відкритий світ» – www.educom.ua.

Нагадаємо, 17 жовтня Нацпроект «Відкритий світ» оголосив конкурс, за результатами якого до кінця 2013 року 2 000 шкіл стануть учасниками проекту й отримають сучасне навчальне обладнання та доступ до єдиного освітнього порталу.

Ціль проекту – подолання освітньої нерівності і забезпечення найвищого стандарту освіти у кожному куточку України.

Національний проект «Відкритий світ» співпрацює з провідними міжнародними ІТ-компаніями: Microsoft, Cisco, Intel, Epson, Trunity та українськими інтеграторами: «Енглер», «БМС-техно», «Сітронікс», сервіс Української спілки інвалідів (УСІ).

Переглянути ролики учнів шкіл-учасниць конкурсу «2 000 шкіл» та стежити за новинами проекту можна на фан-сторінках Національного проекту «Відкритий світ» у соціальних мережах:

1. https://www.facebook.com/openworld.ua,

2. http://vk.com/vidkrytyjsvit

3. http://www.youtube.com/VidkrytyjSvit

Організацію і координацію впровадження національного проекту «Відкритий світ» в Житомирській області здійснює Житомирський регіональний центр з інвестицій та розвитку Держінвестпроекту України.