“За Україну” житомирському депутату розмалювали автівку, побили скло та порізали шини

Житомирському міському депутату-свободівцю 4 грудня понівечили автівку.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук .

“Невідомі вандали розбили вітрове скло, порізали всі чотири колеса та намалювали хрести на дверцятах, капоті, даху та на кришці багажника. На лівій стороні машини зробили напис “за Україну”. Мною була викликана міліція, складено відповідні процесуальні документи. В дворі було припарковано ще близька десятка легкових машин, але жодна з них не постраждала, що дає можливість зробити висновок про відповідну цілеспрямованість дій вандалів”, – пише депутат.

За його словами – це звичайний акт вандалізму, направлений на залякування найбільш активних членів опозиційних організацій Житомирщіни.

“Вважаю за потрібне заявити про те що представників ВО “Свобода” залякати неможливо, такі дії з боку наших опонентів змушують мене та моїх побратимів ще більш активно та наполегливо працювати над звільненням України від провладних злочинців для того щоб подібні ситуації більш ніколи не повторювались. України це вільна Європейська держава із багатою історією, самобутньою культурою, із добрими, розумними та працьовитими людьми. Ми зробимо все від нас залежне для того щоб України не вдалося затягнути у яму під назвою “митний союз”.
Слава Україні!!!”, – зазначає депутат.

Він підкреслив, що нещодавно подібний випадок трапився з його колегою депутатом-свободівцем Корольовської районної ради.