Заступник житомирського мера пообіцяв, що тарифи на воду не зміняться

Заступник житомирського мера Володимир Кропивницький на запитання житомирян в прямому ефірі на місцевому телеканалі, пообіцяв, що тарифи на воду найближчим часом не зміняться.

Про це Репортеру повідомили в міській раді.

Незмінною залишиться і норма користування води для людей, відповідно до якої здійснюється плата за відсутності лічильників.

«Сподіваємося, житомиряни зможуть оцінити переваги цілодобового водопостачання. У випадку виникнення поривів у мережі та аварійних ситуацій в цілому у сфері ЖКГ просимо звертатися на гарячу лінію КП «Міський інформаційний центр за тел. 1580. Щоб контролювати – потрібно знати», – зазначив заступник міського голови

Окрім цього, Володимир Кропивницький зазначив, що цілодобове постачання, яке запровадять з нового року у Житомирі, зменшить, за його словами, кількість поривів, які найчастіше виникають під час включення та виключення системи.

«Звичайно, аварії все ж таки виникатимуть, але, завдяки чіткій схемі роботи аварійної бригади, ми зможемо швидко та якісно ліквідовувати всі пориви. Наразі поступово збільшуємо тиск, щоб у Новорічну ніч не було сильних гідроударів у мережі», – наголосив заступник міського голови.