Житомиряни зможуть своїми руками ліпити глиняний посуд

Житомиряни зможуть своїми руками робити глечики та ліпити скульптури, взявши участь у творчих майстер-класах, які організовує галерея “АРТХомяк” з 21 по 29 грудня.

Усі бажаючі можуть приєднатися до майстер-класів з гончарства, скульптури, живопису, техніки декупаж, попередньо придбавши запрошення.

Ціна – 30 грн.

Обмежень у віці для учасників майстер-класів нема, тож можна приходити усією родиною і з користю й весело проводити декілька годин на вихідних зі своїм творінням, майстрами та хорошою компанією під супровід різдвяних мелодій.

Усі необхідні для навчання матеріали «АРТХомяк» охоче дарує усім учасникам, а по завершенню роботи вони забирають собі чи у подарунок виріб, який змогли створити власними руками.

По часу один майстер-клас триватиме 1.30 – 2.30 години, а стартуватимуть вони у другій половині дня.

Так, 21 грудня грудня о 14.30 розпочнуться навчання з живопису, а о 16.30 – скульптури. Також ще один майстер-клас зі створення скульптур пройде 22 грудня о 14.00, а після нього знайомитимуть з технікою декупаж.

Ліпити глиняний посуд під час майстер-класів із гончарства будуть 28 та 29 грудня з 15.00 та 17.00.

Одночасно у групі працюватиме 10 осіб.

Вестимуть майстер-класи визнані в Україні художники, скульптури, гончарі та майстри декоративно-прикладного мистецтва Ігор Карук, Олена Слобоженко, Валентина Івахненко.

Адреса галереї: пл.Заремського, 1/5, ТЦ «Острів».