5 золотих правил діджеїнгу від Laidback Luke

Голландський діджей і каратист, глава лейблу Mixmash Records, автор хіта «Blow», Laidback Luke дає поради молодим діджеям.

Бери ручку і записуй – 5 золотих правил діджеїнгу від Laidback Luke:

Стеж за енергетикою!
Я намагаюся підбирати треки так, щоб у них була схожа енергетика чи якісь суміжні елементи, які будуть гармонійно виглядати під час міксу.

Слухай тонни музики, чим більше, тим краще!
Купити топ – 10 Beatport може кожен, але хороший діджей так не робить. Хороший діджей годинами копається в чартах і ходить в музичні магазини, щоб знайти відмінні бісайди, яких не буде в інших діджеїв. Зроби це своєю щоденною звичкою.

Знай своє обладнання!
Я досі дивуюся, коли професійні діджеї до кінця не знають функції CDJ’я і не можуть включити «auto – cue». Це стандарт в діджеїнгу, це твоя робота! Деки – це твій музичний інструмент, ти повинен знати всі його особливості. До речі, грати в спальні і на фестивалі – це зовсім різні речі. Спробуй зробити наступне – розстав колонки в різні кути кімнати, а деки в центр кімнати. Це допоможе інакше сприймати процес діджеїнгу.

Вчися розуміти людей на танцполі!
Напевно, це найважливіше. Навчися відчувати енергетику танцполу і управляти нею. Промацуй людей, став несподівані треки, міняй їх хітами, які всі знають. Таким чином вже через пів години ти будеш добре розуміти людей на танцполі.

І моє золоте правило!
Став 50 % музики, яку хочуть чути люди на танцполі, а інші 50 % – це те, що хочеш почути саме ти. Головне, став треки – які тобі дійсно подобаються, якщо мені не подобається якийсь супер- хіт, то я не буду грати його.

Вчися, будь молодцем !:)
І от як Laidback Luke втілює ці правила в життя – зразково -показовий мікс на 4 -х деках.

К тому же, учись отдыхать – посети стриптиз клуб.