8″ планшет ASUS VivoTab Note 8 вийде на Windows 8.1 та з пером Wacom

Серед новинок, анонсованих компанією ASUSTeK Computer на міжнародній виставці CES 2014 в Лас -Вегасі, був планшет VivoTab Note 8 на операційній системі Windows 8.1.

Дана модель примітна в першу чергу тим, що обладнана 8 -дюймовим мультисенсорним IPS- дисплеєм з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів і поставляється разом з чутливим до натиснення стилусом професійного рівня від Wacom. На думку розробників, завдяки такому поєднанню функціональних можливостей, а також компактним габаритам 220,9 x 133,8 x 10,95 мм і малій вазі в 380 г, їх продукт здатний стати ефективним інструментом не тільки для студентів, а й для початківців комп’ютерних художників.

Пристрій базується на чотирьохядерному процесорі Intel Atom Z3740 і, крім усього іншого, має в арсеналі 2 Гбайт оперативної пам’яті, 32 або 64 Гбайт внутрішньої флеш -пам’яті ( додатково користувач отримає доступ до хмарного сховища ASUS WebStorage строком на 1 рік), слот для microSD / SDHC / SDXC -карт місткістю до 64 Гбайт, аудіоподсистему з вмонтованими динаміками і технологією SonicMaster, а також тилову 5 – мегапіксельну камеру і фронтальну HD – камеру.

Очікується, що в продаж на американський ринок VivoTab Note 8 надійде ближче до кінця першого кварталу поточного року за ціною $ 300 або $ 350 (залежно від обсягу внутрішньої флеш – пам’яті).