Цієї весни відбудеться кінодебют Ford Mustang нового покоління

Знаменитий Ford на кіно-і телеекрані майже 50 років, і за цей час з’явився в більш ніж 3200 кінофільмах і телешоу.

Цієї весни відбудеться кінодебют Ford Mustang нового покоління у фільмі « Need for Speed ?: Жага швидкості». Прем’єра картини в Україні намічена на березень.

У фільмі, заснованому на популярній відеогрі «Need for Speed ?» від Electronic Arts, актор Аарон Пол управлятиме модифікованим спеціально для зйомок Mustang 2014 року, а також опиниться за кермом Mustang нового покоління.
“Я зупинив вибір на Mustang, тому що цей автомобіль дійсно є уособленням американської культури, – говорить режисер фільму Скотт Під. – Mustang символізує сучасну легенду і, до того ж він знімався в найбільш захоплюючих автомобільних перегонах в історії кіно”.

Складання фільмографії Mustang було настільки трудомісткою роботою, що вимагало участі більше 100 осіб, завдяки яким повний список фільмів, в яких знімався Mustang, з’явився на сайті MustangIMDB.com, створеному Стефаном Тораренсеном, засновником і членом Mustang -клубу Ісландії. Список з більш ніж 3200 фільмів за участю Mustang зростає з кожним днем. Дебют першого покоління Ford Mustang відбувся в квітні 1964 року народження, і кабріолет кольору Wimbledon White 1965 практично відразу був відібраний продюсерами для зйомок у фільмі Goldfinger.

Голлівуд був вибраний як одне з шести місць глобального дебюту нового покоління Mustang, який відбувся 5 грудня 2013 року. Це дозволило відобразити значимість кінематографа в історії цього легендарного автомобіля.

Геймери вже мають можливість віртуально протестити довгоочікуваний Ford Mustang, який з грудня 2013 доступний у грі «Need for Speed ??Rivals» завдяки безкоштовному доповненню. У віртуальному автопарку «Need for Speed ??Rivals» автомобіль доступний в 5 дизайнерських рішення , які були створені за допомогою сайту Mustang Customizer, в їх числі – дизайн, спеціально розроблений пілотом Ford Mustang RTR Воном Гіттіном Молодшим, засновником бренду RTR і чемпіоном світу з дрифту.

____________________________________________________________________________________
Обучающие видеоуроки на любые темы. Огромный выбор. Заходите и учитесь – www.lesson-dvd.ru